RYQ Connecting Strategy and Talent

Auteurs: Gino Wickman & Mark C. Winters

Een verrassend boek dat de weg naar succes beschrijft van ondernemers die werken vanuit een sterke intrinsieke visie. Het boek laat zien hoe deze visionaire ondernemers hun bedrijf tot grootse hoogte laten groeien door middel van een specifieke manier van samenwerken. Rocket Fuel gaat in op de unieke samenwerking tussen de Visionair en de Integrator. Het beschrijft de beide rollen, de zoektocht naar de match en de aantoonbare prachtige resultaten.  

De methodiek die beide auteurs beschrijven is goed onderbouwd met praktische voorbeelden en enkele test. Elke visionair die die leest zal zich er in herkennen en zal zeggen; Dit wil ik ook!”. Ook Iedereen die de rol van  “tweede man” van dichtbij heeft gezien zal herkennen wat hier beschreven wordt en hoogst waarschijnlijk springend enthousiast worden. Het boek is onderdeel van een serie, maar prima zelfstandig te lezen. Mocht je net zo enthousiast worden als dat ik geworden ben, dan ga je je vanzelf verdiepen in de overige boeken in de reeks.

Mijn conclusie: Ben je ondernemer en/of heb je een sterke visie dan raad ik je aan dit boek te lezen. Ook als ja als soort van “tweede man” voor een visionaire ondernemer werkt of hebt gewekt, dan is dit boek van harte aan te bevelen. Elke Visionair verdient een Integrator. Want waar Visionair en Integrator elkaar vinden ontstaat Rocket Fuel en ligt de weg open om pijlsnel te stijgen naar grootse hoogten.

Boek omslag van het beschreven boek. Elke Visonair verdient een Integrator.