RYQ strategische consultancy

Over strategie gesproken..

De laatste blogs over het verbinden van talent en strategie en alles wat
Strategisch Management zo boeiend maakt. 

Vieren 1

Doen 7: Vieren van successen

Vieren van successen is het smeermiddel van de projectmachine.
Door middel van deze blog wordt het belang van het vieren, het geven van aandacht, versterken van betrokkenheid, erkennen en waarderen praktisch en toepasbaar uitgelegd .

Meer lezen »
Project charter 2

Doen 6: Project charter

Een heldere uitleg hoe je start met excelleren in projecten. Dit door elkaar te ondersteunen in voorbereiding met als basis de project charter. Gevolgd door actieve samenwerking, betrokkenheid en hulpvaardigheid. Deze klus doen je niet alleen…

Meer lezen »
Krachten en kwaliteiten 1

Doen 3: Krachten en kwaliteiten

Op een praktische manier wordt uitgelegd hoe je jouw / jullie krachten en kwaliteiten kan verzamelen, delen en versterken. Met als doel: gaan doen wat jullie leuk vinden en doen waar jullie goed in zijn.

Meer lezen »
Visie Missie Waarden

Doen 2: Visie en Missie

Visie komt voor Missie. Een praktische uitleg met voorbeelden en links hoe je deze toe kan passen. Wat Visie en Missie zijn, hoe ze behoren te werken en tot slot hoe je deze zelf scherp kan krijgen.

Meer lezen »
Je hebt het einde bereikt
Rudolf Prins Strategie RYQ

Over Rudolf.

Mijn naam is Rudolf Prins en ik ben Strategisch Manager. Mijn kracht zit in het verbinden van mensen en dromen door samen heldere doelen te stellen.

Vanuit de doelstelling volgt de uitwerking om daarna, met rust en focus deze dromen uit te laten komen. Met respect voor de mens, met elkaar en vanuit eigen kracht.

Een helder doel, de mens centraal, samen naar succes.

Waar droom jij van? Wat wil jij bereiken?