RYQ strategische consultancy

Top-down <> Bottom-up

Het succes van een onderneming begint bij de leiding. Zij hebben de visie en het toekomstbeeld. De kracht is het personeel, de mensen gaan dat beeld waarheid maken. RYQ helpt ondernemers en leiders met maken van een krachtig en helder beeld wat bestaat uit korte overzichtelijke stappen.

RYQ helpt managers en projectleiders het beeld van elke korte stap te vertalen naar een succesvol, uitvoerbaar plan. Door focus op ontwikkeling van eigen kracht en talent, sluit de cirkel en ontstaat positieve kracht gericht naar de top. 

Ondernemers & MT

RYQ brengt overzicht vanuit structuur. Dit geldt zowel voor advies, een project, een interim taak of een strategisch plan.

No-nonsens, open en eerlijk en resultaatgericht. Mijn doel is samen naar de top!

Managers & projectleiders

Vanuit overzicht stapsgewijs sturen naar het doel. Een visueel plan wat logisch en praktisch uitlegbaar is naar jouw mensen.

Met respect, gericht op samenwerking met tools uit de praktijk op weg naar succes!

Managers & personeel

Gericht op talent en ontwikkeling van eigen kracht. Jij en jouw mensen doen waar jullie goed in zijn. Versterk je inhoud, win-win.

Doen wat nodig is en omdat jij dat goed kan, krijg je plezier en energie. Versterk je kracht!

Zo’n kennismaking levert altijd nieuwe inzichten op

Over Rudolf.

Mijn naam is Rudolf Prins en ik ben interim operationeel en strategisch manager, projectleider en adviseur. Mijn kracht zit in het verbinden van mensen en dromen door samen heldere doelen te stellen.

Waarom kiezen voor Rudolf en RYQ?
No-nonsens en praktisch, motiveert en daagt uit, zet scherp en maakt visueel, geen hocus-pocus maar als team creëren van focus. Laten we afspreken, want samen een kop koffie drinken levert altijd nieuwe inzichten op.

Rudolf Prins Strategie RYQ