RYQ strategische consultancy

Integrator | deeltijd COO & operationeel manager

RYQ helpt te drukke ondernemers zodat zij weer tijd krijgen om te ondernemen. Het succes van een onderneming begint bij de leiding / de ondernemer. Maar wat als de ondernemer niet meer toekomt aan ondernemen omdat de tijd elke dag opnieuw opgeslokt wordt door dagdagelijkse operatie? Wat als jij als ondernemer nauwelijks tijd heeft om te werken aan dat wat jij ooit begonnen bent. Jouw visie, jouw ideaal, jouw plezier en vreugde van ondernemen.

Integrator is een specifieke MKB dienst. Een integrator helpt ondernemers weer te gaan ondernemen door de zorgen van de dagdagelijkse operatie systematisch te organiseren. 

De voordelen van grootbedrijf structuur, toegesneden op MKB. Een integrator ontzorgt en organiseert jouw bedrijf als 2e man achter jou; de ondernemer. Door het toepassen van een bewezen methodiek kan jij weer gaan ondernemen, terwijl de organisatie achter jou klaar staat om maximaal te groeien.

Ondernemers & MT

RYQ brengt overzicht vanuit structuur en ruimte om te ondernemen. Interim en/of deeltijd gaat het RYQ om jou / jij de ondernemer. Vanuit jouw visie, jouw missie naar het strategisch plan en zonder te stoppen door naar de uitvoering en borging. Doen waar jij goed in bent en de organisatie in dienst van jou.

Managers & projectleiders

Vanuit overzicht samen stapsgewijs sturen naar het doel. Een visueel plan wat logisch en praktisch uitlegbaar is naar jouw mensen. Duidelijke structuur, eigen verantwoordelijkheid gericht op jouw kwaliteiten.

Met respect, vanuit samenwerking met bewezen tools uit de praktijk op weg naar succes!

Managers & personeel

Gericht op talent en ontwikkeling van eigen kracht. Jij en jouw mensen doen waar jullie goed in zijn. Versterk je inhoud, borg deze in structuur en gericht op win-win.

Doen wat nodig is, omdat jij dat goed kan. Focus, plezier en energie uit je werk. Versterk je kracht!

Zo’n kennismaking levert altijd nieuwe inzichten op

Over Rudolf.

Mijn naam is Rudolf Prins, ik organiseer en integreer en haal het beste uit mensen en uw organisatie. 

Ik ben naast uitvoerend operationeel een strategisch manager, een ervaren projectleider, consultant en technisch bedrijfskundig adviseur. 

Mijn kracht is succesvol organiseren en integreren. Mijn talent is mensen laten doen waar zij goed in zijn, in lijn met een helder bedrijfsdoel.

Na doelstelling volgt uitwerking. Met elkaar, met respect en ieder vanuit eigen kracht.

RYQ ; een helder doel, de mens centraal, samen naar succes!

Rudolf Prins Strategie RYQ